Beharangozó

2021.11.16. 20:40

Gyengének tűnhet az OSE Lions következő ellenfele, de történhet még meglepetés

Az első fordulóban a Sopron ellen vereséget szenvedett idegenben az oroszlányi csapat, habár jelenleg a soproni csapat a mezőny végén áll.

Kemma.hu

Forrás: 24 Óra

Fotó: Novotni Ákos

Az előző fordulóban Nyíregyházán veszítő, 5-5-ös mérleggel a negyedik helyen álló Lions a mezőny leggyengébb formában lévő csapatát, az előző hat meccsét egyaránt elbukó, 2-7-tel a 10. helyet elfoglaló Sopront fogadja holnap este.

Az első fordulóban a Sopron ellen vereséget szenvedtünk idegenben. Az egy olyan meccs volt, amelyen az utolsó negyed közepén mindössze négy személyi hibával pontozódott ki az irányítónk. A soproniaknak azóta rengeteg problémájuk volt különböző sérülésekkel, így a tabellán elfoglalt helyük nem a legjobb mutatója a csapatuk minőségének. Két új légiósuk van, amióta legutóbb játszottunk ellenük, és nagyon jó meccset láthattunk tőlük vasárnap a Kecskemét ellen. A csapatom jól felkészült, és az biztos, hogy egy újabb kemény meccs elé nézünk, ahol sokkal jobban kell játszanunk, mint a legutóbbi nyíregyházi összecsapásunkon. A szurkolóink előtt játszunk, így számítunk a segítségükre a győzelem megszerzésében – nyilatkozta a mérkőzéssel kapcsolatban Sebastjan Krasovec, az MVM-OSE vezetőedzője.

Kosárlabda, NB I. A., férfi, 14. forduló

MVM-OSE Lions–Sopron KC

Oroszlány, Krajnyik „Akác” András Sportcsarnok, szerda, 18 óra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában