kézilabda

2018.09.09. 07:00

A sírból hozott vissza egy pontot a Grundfos Egerben

Parádés kezdés után, érthetetlenül sok hibával játszott a Tatabánya az Eger ellen. Ennek az lett a következménye, hogy a végén a sírból kellett visszahozni (25-25) az egyik pontot.

Kemma.hu

A Grundfos hazai bajnoki- és kupamérkőzéseinek elengedhetetlen „kelléke” a Kék Tigris. A 25 éves Takács Ádám ölti fel a tigrisbundát a meccsek idejére.

Fotó: Hagymási Bence/24 Óra

Több száz drukker kísérte el a Grundfost „Eger alá”. Talán ennek, illetve a remek hangulatnak is köszönhető, hogy álomszerűen kezdtek: a félidő derekán már hatgólos volt az előny. Ezután azonban érthetetlen módon belementek egy adok-kapokba, és a hazaiak kis híján ki is egyenlítettek az első félidő végére.

Szünet után is kapkodva, sok hibával kézilabdázott a Tatabánya. A házigazdák ráéreztek a vérszagra, és a véghajrában, zsinórban négy gólt dobva kétgólos előnyt szereztek. Ekkor már csupán két perc volt hátra, de a fiúk legalább annyira összekapta magukat, hogy ki tudtak egyenlíteni...

Vladan Matic: Gratulálok az Egernek és a kollegámnak, hogy szereztek ellenünk egy pontot. Végig vezettünk szinte a mérkőzésen, végül mégis mi harcoltunk az egy pontért. Az elején 10-4-nél volt 2 hibázott ziccerünk, amellyel eldönthettük volna a meccset..azonban sajnos ez nem így alakult. A végén történtekről nem tudom mit mondhatnék, véleményem szerint, az új szabályok ismeretében ez 2 perces kiállítást és hétméteres büntetőt követelt volna. Gratulálok az Egernek még egyszer a mai eredményhez, nem szeretném az Ő érdemüket lebecsmérelni, mi rosszul játszottunk, 12 technikai hibát vétettünk, így örülhetünk az egy pontnak.

Rédei István: Küzdelmes mérkőzésen született döntetlen végeredmény. A Tatabányának volt lehetősége megnyerni a mérkőzést az első félidőben, szerencsére végül sokat belehibáztak, mi pedig fel tudtunk zárkózni. A meccs utolsó szakaszában fej fej mellett haladt a két csapat, és végül megérdemelten szereztünk egy pontot.

DVTK-Eger – Grundfos Tatabánya KC 25-25 (12-13)

Kemény Ferenc Sportcsarnok, 700 néző, vezette: Bán, Haskó.

Tatabánya: Bartucz – Vujovics 6, Bozovics 4, Rosta 2, Szöllősi B. 1, Grigoras 6, Pásztor 2. Csere: Juhász Á. 1, Sipos A., Ilyés, Dénes, Vrankovics 3. Edző: Matics Vladan.

Az eredmény alakulása, 4. p.: 0-3, 14. p.: 4-10, 26. p.: 8-10, 36. p.: 13-13, 41. p.: 17-17, 49. p.: 18-22, 58. p.: 25-23.

Kiállítás 8, illetve 2 perc.

Hétméteres: 1/0, illetve 6/5.

 

A Heol percről percre tudósítása a mérkőzésről IDE kattintva elérhető.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában