grundfos

2018.08.16. 06:53

Gólfesztivál lett a tatabányai kézisek felkészülési mérkőzéséből

Magabiztos, kilencgólos győzelmet aratott szlovén ellenfelével szemben a Grundfos Tatabánya KC élvonalbeli férfi kézilabdacsapata, felkészülési mérkőzésen.

Vá. T.

Magabiztos, kilencgólos győzelmet aratott szlovén ellenfelével szemben a Grundfos Tatabánya KC élvonalbeli férfi kézilabdacsapata, felkészülési mérkőzésen.

Fotó: Hagymási Bence/24 Óra

A Grundfos Tatabánya KC a sérült Vranjes és Sipos, valamint Győri és Szöllősi Balázs nélkül vette fel a harcot a szlovén bajnokság egyik élcsapatával szemben. Vranjes és Sipos még a múlt hétvégi zágrábi tornán sérültek meg, Győri ugyebár hosszabb ideje maródi, Szöllősi Balázsnak pedig a keddi tréningen fordult ki a bokája.

Az így némileg tartalékossá vált hazai csapat ennek ellenére jól játszott a megfiatalított riválisa ellen. Külön kiemelendő, hogy a tehetséges tatabányai ifjak is éltek a lehetőséggel, jó teljesítményt nyújtott Schäffer, Rozner és Rosta is. Nem lehetett panasz a kapusokra sem, Demény, Bartucz és Székely is jó néhány bravúrt bemutatott.

A tatabányaiak kiválóan védekeztek és gyors, helyenként látványos játékkal valóságos gólfesztivált rendeztek, a kilátogató szépszámú közönség legnagyobb örömére. Matics Vladan mester – akárcsak a múlt hétvégén Zágrábban – ezúttal is kedvére kísérletezgethetett, a magabiztos vezetést, és mint később kiderült, a győzelmet nem veszélyeztette semmi.

Kontra Zsolt, a Grundfos Tatabánya KC technikai vezetője: Szórakoztató, jó edzőmérkőzést vívtunk, még úgy is, hogy többen is sérüléssel küzdöttek-küzdenek.

A Grundfos Tatabánya KC a következő felkészülési mérkőzését szombat este 18 órától játssza Győrben, az ellenfél a Telekom Veszprém együttese lesz.

Férfi kézilabda, felkészülési mérkőzés

Grundfos Tatabánya KC–Krka (szlovén) 37-28 (15-12)

Tatabánya, 300 néző.

A Grundfos KC gólszerzői: Juhász 7, Vujovics, Rosta 6-6, Pásztor 5, Bozsovics, Grigoras, Schäffer 3-3, Rozner 2, Ilyés, Fekete 1-1.

Vezetőedző: Matics Vladan.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában