Dobogóra állhattak

2 órája

Sportban remekeltek a bakonysárkányi diákok

A Bakonysárkányi Fekete István Általános Iskola sok fiatal sportólóval büszkélkedhet. A diákok háromféle sportnemben kitűnő eredményeket hoztak.

Varga Réka Antónia

A Bakonysárkányi Fekete István Általános Iskola diákjai a tanév kezdetével nem csak az oktatásban jeleskedtek. Az elmúlt időszakban három sportkategóriában több diákjuk kiemelkedő eredményekkel végzett.

A fiatal sportolók Sabon Karate-Do színeiben jeleskedtek
A fiatal sportolók Sabon Karate-Do színeiben jeleskedtek
Forrás: Bakonysárkányi Fekete Általános Iskola/Facebook

Sikeres sportolókkal büszkélkedhet az iskola

Az iskola tanulói a Sabon Karate-Do felkészítésével és színeiben versenyeztek Szigetszentmiklóson a Sziget Kupán, ahol nagyszerű eredményeket értek el. A diákok közül kiemelkedett Bierbauer Botond, aki kata és kumite kategóriákban is dobogós helyezést ért el. Szintén kitűnően szerepeltek Bierbauer Csanád, Bozori Patrik, Bozori Vivien, Fekete Léna, Fekete Melánia és Károlyi Márton, akik különböző versenyszámokban nyertek érmeket.

A Nemzeti Lovardában is küzdöttek a diákok

A lovaglásban is szép eredményeket hoztak a diákok. Budapesten a Nemzeti Lovardában versenyeztek. Nyári Amanda az ügyességi versenyen a 11-14 éves korosztályban országos hetedik helyezést ért el, míg Tárkányi Viktória a díjugratás 70 cm-es kategóriájában az ötödik helyen végzett a Nemzeti Lovardában rendezett versenyen.

Emellett a focicsapat is aktívan részt vett az intézményi Bozsik programban, ahol Kisbéren képviselték iskolájukat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában