Pék Győző emlékplakettet kapott

1 órája

Súr polgármestere elbúcsúzott egykori alpolgármesterétől

Elköszönt Súr egykori alpolgármestere. A nyolc cikluson át tevékenykedő politikus, Pék Győző munkáját köszönte meg a település polgármestere Sógorka Miklós.

Kemma.hu

Súr egyik meghatározó alakja, a település egykori alpolgármestere Pék Győző, elismerésben részesült, miután 34 évnyi önkormányzati munkáját lezárva átadta a stafétát az új generációnak. Az eseményen emlékplakettet vehetett át. A kitüntetést Sógorka Miklós polgármester adta át.

Pék Győző képviselő, egykori alpolgármester munkája köszönetéért emlékplakettet vehetett át. A kitüntetést Sógorka Miklós polgármester adta át
Pék Győző képviselő, egykori alpolgármester munkája köszönetéért emlékplakettet vehetett át. A kitüntetést Sógorka Miklós polgármester adta át
Forrás: Súr Község Önkormányzata/ Facebook

Súr elbúcsúzott alpolgármesterétől

Pék Győző az 1990-es rendszerváltást követően vált a helyi önkormányzat egyik alapító tagjává, miután az Ácsteszér-Súr-Aka-Csáka Községi Közös Tanácsból létrejött Súr különálló képviselő-testülete. Első megválasztásától kezdve folyamatosan szolgálta a közösséget, összesen nyolc cikluson keresztül volt a testület tagja. Ebből az utolsó éveit alpolgármesterként töltötte, amely során kiemelkedő vezetői és közösségi tevékenységet végzett.

A polgármester köszöntötte Pék Győzőt

Sógorka Miklós polgármester az önkormányzat és a lakosság köszönetét,háláját kifejezve, kiemelte,hogy Pék Győző öröksége továbbra is fontos szerepet fog betölteni a település életében.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában