Fejlesztés

8 órája

Jó hírt közölt a polgármester: korszerűbb lesz az iskola

760 millió forintból korszerűsítik az ácsi iskolát – jelentette be Facebook-oldalán dr. Szentirmai István ácsi polgármester.

Kemma.hu

A polgármester már márciusban közzétette, hogy egyeztetett Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselővel és a tankerülettel arról, hogy megújulhasson az iskola.

Dr. Szentirmai István és Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő egyeztettek
Dr. Szentirmai István polgármester és Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő egyeztettek
Forrás: Facebook

Akkor kiderült, a közös döntés alapján a szerkezeti hibák kijavítása, lapos tető víz- és hőszigetelése, az egész elektromos hálózat, víz és csatornarendszer kicserélése, a csapadék víz elvezetése, a régi épületek falának szigetelése, és a festés fér bele ebbe az összegbe. A külső felújításra nem jutott forrás.

A szülők közül többen nehezményezték, hogy a fejlesztés még nem valósult meg. A polgármester a minap azonban újabb fejleményekről számolt be közösségi oldalán.

– Egy ideje már tudjuk, hogy az iskola felújításának pályázata nyert, azóta pedig jelezte képviselő asszony, hogy a fejlesztés ügye sínen van, hamarosan indulhat a munka, a szükséges eljárások lefolytatását követően – írta. - Az iskola korszerűsítése 760 millió forintból valósul meg.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában