KÉSZ

2 órája

Különleges programok a Keresztény Héten

Huszonhatodik alkalommal szervezik meg a Keresztény Hetet.

Sugár Gabi

Az október 6. és 13. között megtartott programok házigazdája a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége Tatabányai Csoportja. Október 6-án, vasárnap, 14.30-kor a TSZC Kereskedelmi, Vendéglátó és Idegenforgalmi Technikum és Szakképző Iskolában nyílik meg Sulyok Teréz festőművész A Kereszt misztériuma című kiállítása Kövesdi Mónika művészettörténész közreműködésével, majd Bencsik János országgyűlési képviselő mond köszöntőt. Hétfőn 17 órakor a Tatabányai Múzeumban az intézmény igazgatója „Emberi tájfelhasználás az Által-ér völgyében” címmel tart előadást.

Kedden 17.30-kor az Árpád Gimnáziumban Kereszténység: meghívás a megbocsátásra címmel dr. Fábry Kornél esztergom-budapesti segédpüspök előadása lesz. Szerdán délután a Szent Margit Gimnáziumban városi szavalóversenyt rendeznek Radnóti Miklós halálának 80. évfordulóján.

Csütörtökön 17 órától Leckék az életről címmel filmvetítés lesz a KERI-ben, majd pénteken 18 órakor a Puskin Művelődési Házban mutatják be a KÉSZ színjátszói Tamási Áron Vitéz lélek című színművét. Szombaton 17 órakor a bánhidai református templomban Vadász Attila orgonaművész koncertjével, majd másnap, 19 órakor a katolikus templomban hálaadó szentmisével zárul a program. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában