Borfesztivál

2 órája

Boralagúttá változik a Sötétkapu - százféle bort kóstolhatunk

A szombat este egy ó pohár bor mellett? Az esztergomi borbarátok úgy gondolták, vendégül látják a borkedvelőket és a borászatokat egy közös estre a Sötétkapuba.

Kemma.hu

Első alkalommal szervezi meg az Esztergomi Bor és Gasztro Barátok Egyesülete a Szent Adalbert Központtal karöltve a Boralagút borfesztivált a Prímás Pincében október 19-én. A fesztiválon 15 borászat képviselteti magát mintegy 100 botmintával, amelyet a látogatók a helyszínen vásárolható kóstolói támogatójegy birtokában ízlelhetnek meg.

Boralagúttá változik a Sötétkapu - százféle bort kóstolhatunk
Minőségi borból nem lesz hiány a Sötétkapuban
Forrás: esztergom.kornyeke.hu

Borokat hoz többek között a Szivek Pincészet, a Neszmély Hilltop, a Bajnai Borbarát Egyesület, a Sárisápi Borbarátok, a Piliscsévi borbarátok, a Galagonyás Habzóműhely, vagy épp a Világi Pincészet. természetesen a Prímás Pince borkínálata is elérhető lesz, illetve a szervező boregyesület is képviselteti magát boraival. Az esztergomi borászok egyébként legutóbb a Szenttamás-napon is megmutatták lazító nedűiket.

A borhoz jóízű vacsora is dukál, így ott lesz a tépett húsos szendvicsező, a Smoke and Smell, a Rétki Kézműves Tejtermékek sajtjai, és persze a Prímás Pince konyhája is nyitva áll. A belépés ingyenes.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában