Hasznosítás

2024.09.01. 15:08

További funkciókat kaphat a volt iskolaépület

A térség országgyűlési képviselője, Czunyiné dr. Bertalan Judit közös bejárást tartott Takács Károllyal, az OIH és a LÜN Kft vezetőivel, képviselőkkel a volt Arany iskolában.

Kemma.hu

Takács Károllyal, az OIH és a LÜN Kft vezetőivel és képviselőkkel járt bejáráson Oroszlányban, a volt Arany Iskolában Czunyiné dr. Bertalan Judit. Mint azt a térség országgyűlési képviselője írta, még 2012-ben, a Szolgáltató Városközpont koncepciójában tettek arra javaslatot, hogy a volt iskolaépületben korszerű, gazdaságosan üzemeltethető, az oroszlányiaknak az önkormányzattal és az állammal kapcsolatos ügyeiket egy helyen tudják intézni.

A városüzemeltetés és az önkormányzat számára is jó megoldás ez. Ebből csak a járási szolgáltatások biztosítása került ide. Van még vele munka. Tíz év az tíz év. Újrahangolás kell, újragondolás kell. De az új testület októberi kezdéséig a stratégiai ügyeket már elő lehet készíteni, dolgozni lehet, sőt, kell is

írta a posztban Czunyiné dr. Bertalan Judit.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában