Bábolnai Gazdanapok

2024.09.03. 17:20

Százmilliós gépszörnyek érkeznek a kiállításra

Csütörtökön kezdődik a Bábolnai Gazdanapok, amely remek alkalmat ad a szakma képviselőinek a találkozásra. A háromnapos program ezúttal a gépesítésre és a szántóföldi növénytermesztésre fókuszál.

Kemma.hu

Ahogy az utóbbi években mindig, az idén is fontos része a Bábolnai Gazdanapoknak a szántóföldi gépbemutató, amelyre a szervező is nagy figyelmet fordít. A rendezvényre mindig elhozzák a legújabb, legértékesebb gépeket, amelyek ára akár több mint 100 millió forintra rúghat.

A Bábolnai Gazdanapok idén is sok programot kínál
A Bábolnai Gazdanapok idén is sok programot kínál
Fotó: Viszló Balázs / Forrás: 24 Óra

A program része idén is a szakiskolai nap, amelyre mintegy 1000 diák jelentkezett 25 intézményből. A rendezvény nem titkolt célja, hogy népszerűsítse az agrárhivatást a mezőgazdasági szakközépiskolákban tanulók körében.

A Bábolnai Gazdanapok keretében rendezik meg a STIHL Országos Fakitermelő Bajnokság döntőjét is.

A családok számára is jó programlehetőséget kínálnak a szervezők. A gyerekfarmon a kicsiket versenyállomások várják, amelyeknél bélyegeket lehet gyűjteni. Ezeket később a farmboltban finomságokra lehet beváltani. A gyerekfarm pénteken és szombaton lesz nyitva.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában