Tájékoztatás

2024.09.06. 11:19

Rendkívüli leállás a tatabányai erőműben: az egész várost érinti, ami jön

Az egész város melegvíz-ellátását érinti majd a tatabányai erőmű rendkívüli leállása. Mondjuk, pontosan mikor kell majd számítani a korlátozásra.

Kemma.hu

A T-Szol közleményében adott tájékoztatást arról, hogy rendkívüli leállás lesz a tatabányai erőműben. A leállásra szeptember 10-én kerül sor. Mint írták, az erőmű fejlesztési munkálatainak kivitelezése érdekében szükséges a leállás a hőszolgáltatás és a fűtővíz keringtetés vonatkozásában.

A leállás szeptember 10-én hajnali 2 órától egészen 21 óráig tart majd. Ezen idő alatt a használati melegvíz-szolgáltatás szünetel a városban. Hozzátették, hogy amennyiben az erőmű a karbantartást a meghirdetett határidő előtt befejezik, és hőtermelését megkezdik, akkor a szolgáltatást újra biztosítják.

Fontos, hogy a karbantartás ideje alatt a melegvíz csapokból is hidegvíz folyik, amit az óra megmér, megnyitása esetén indokolatlan többletköltséget okoz. Ennek elkerülése érdekében javasolják a karbantartás idejére a melegvíz-mérő óra előtti csap elzárását.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában