Rekord

2024.09.13. 17:29

Rekordfogással zárult a neszmélyi négynapos horgászverseny

Rekord fogással ért véget az idei 96 órás nagyhalfogó verseny. Az egyik csapat horgára több mint 1,5 mázsa hal akadt. A horgászversenyen 30 csapat ragadott botot hétfőn reggel, azonban sokan feladták a küzdelmet.

Kemma.hu

Igazán szép rekordok születtek az idei 96 órás nagyhalfogó horgászversenyen Neszmélyen. Bár a tavalyi, közel 25 kilós fogást nem sikerült überelni, az összsúlyban majdnem duplázott a nyertes. 

Rekord fogással ért véget az idei 96 órás nagyhalfogó verseny. Az egyik csapat horgára, több mint 1,5 mázsa hal akadt. A horgászversenyen 30 csapat ragadott botot hétfőn reggel, azonban sokan feladták a küzdelmet.
A Whitewater Fishing Team 21 fogásból kicsit több mint 181 kilogrammnyi halat fogott a horgászversenyen 
Fotó: Facebook/KEMHESZ

Schmidt-Kovács Bence, a vármegyei horgászegyesületek szövetsége (KEMHESZ ) szakmai igazgatója a Kemma.hu-nak elmondta, hogy az idei győztes csapat rekordfogással érdemelte ki a kupát. Az eddigi rekorder 165 kilogrammal nyerte meg a versenyt. 

Borvacsora a horgászversenyen 

– A Whitewater Fishing Team 21 fogásból kicsit több mint 181 kilogrammnyi halat fogott. A csapat a sorsoláson a 16-os helyet kapta, ami Neszmély és Süttő között van. A legnagyobb fogás pedig idén a Galla-Line Carp Team horgára akadt, a 17,6 kilogrammos pontyot szerdán délelőtt mérlegeltük – árulta el a szakmai igazgató. A versenyen több, különböző díj is gazdára talált. Például az első, 10 kilogrammnál nagyobb ponty fogói a KKB Team tagjai voltak, akik a serleg mellé egy bor és halvacsorát kaptak ajándékba.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában