Ünnepség

2024.09.07. 14:17

Kerek évfordulót ünnepeltek a kecskédi horgászok + fotók

Harmincéves fennállásukat ünnepelték a kecskédi horgászegyesület tagjai. Stílszerűen a halak voltak a fókuszban: hol a horgon, hol pedig a tányéron szerepeltek.

Kemma.hu

Fennállásának harmincadik évfordulóját ünnepelte a kecskédi horgászegyesület a hétvégén. A jubileumi ünnepségnek természetesen az Öregtó, és a parton álló horgásztanya adott otthont.

Jubileumi ünnepség a kecskédi Öregtó partján
A jubileumi ünnepségen díjazták a legügyesebb horgászokat is
Fotó: Flajsz Péter / Forrás: 24 Óra

A szombati rendezvény nyílt horgászversennyel kezdődött, amit természetesen eredményhirdetés követett. Tomayer Béla, a kecskédi szervezet elnöke adta át a serlegeket az arra érdemeseknek. A szervezők gondoskodtak a kiváló hangulatról: a gyerekek díjmentesen vehették idénybe a légvárat és voltak egyéb gyermekprogramok is. Azt is megtudhatták a jelenlévők, hogy ki a legifjabb horgásztehetség.

Jubileumi ünnep a kecskédi Öregtónál
Nagy gonddal passzírozták a halszeleteket
Fotó: Flajsz Péter / Forrás: 24 Óra

Délután halászléfőző verseny kezdődött, majd gyermek horgászversennyel ért véget a jubileumi rendezvény, ami a Magyar Országos Horgász Szövetség kiemelt pályázati támogatásából valósulhatott meg.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában