Szakkiállítás

2 órája

Hazai kövesek is lesznek Veronában

A tatabányai székhelyű Kőfaragó és Műkőkészítő Vállalkozók Országos Ipartestületétől a Veronában kedden megnyitott 58. Marmomac Kőipari Szakkiállításra kétszázhúsz magyar szakember igényelt ingyenes belépőt.

 

Csapucha Tamástól, az érdekvédelmi szervezet Kecskéden élő jegyzőjétől megtudtuk, hogy minden eddiginél nagyobb az érdeklődés a hagyományos seregszemle iránt. A világ természetes kő piacának vezető rendezvényén péntekig ötvenöt ország 1485 kiállítója várja a látogatókat, köztük a kemény világra kíváncsi nézelődőket is. Tizenkét pavilonban, három külső területen, összesen hetvennégyezer négyzetméteren tekinthető meg hol tart napjainkban a kőipar. Az ágazatban dolgozók a kiállítás ideje alatt konferenciákon is megismerhetik a legújabb trendeket, technológiákat. Köves hír az is, hogy javában szervezik a szakma idei évzáróját, amelynek helyszíne novemberben Zalakaros lesz. Sorra érkeznek a tombola játékra a felajánlások, a bevételt a szakma népszerűsítésére, tanulók támogatására fordítják majd. F. K.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában