Eső

2024.09.11. 17:14

Sorra mondják le a programokat az ítéletidő miatt: fesztiválok, szüret és búcsú is elmarad

Sok hétvégi esemény részben, vagy éppen teljesen elmarad a várható rossz idő miatt. A Komáromi járásban az alábbiak szerint alakul a program.

Körtvélyfáy Dina

Koppánymonostoron szüreti felvonulás is elmarad. A hagyományos eseményt szombaton rendezték volna, de az előrejelzések miatt lefújták. A 20 órakor kezdődő szüret bálba azonban várnak mindenkit a Dózsa György Művelődési Házba.

Fenyő Miklós bábolnai koncertje is elmarad
Fenyő Miklós bábolnai koncertje is elmarad
Fotó: Kovács László / Forrás: 24 Óra

Hétvégén rendezték volna a bábolnai Kukorica Fesztivált is, azonban a pénteki és a szombati programok is elmaradnak, így egyebek mellett Fenyő Miklós és a Republic koncertjét is elhalasztják. A fesztivált szeptember 27-én és 28-án pótolják, a részletekről pedig későbbre ígértek tájékoztatást a szervezők.

Almásfüzitőn szintén nem rendezik meg az Almafesztivált, ám az erre az alkalomra tervezett filmvetítésre mindenkit szeretettel várnak. A Petőfi Sándor Művelődési Házban szombaton 17 óra 30 perckor vetítik le az Asterix és Obelix – A középső birodalom című filmet. A mozizásra érkezőknek pattogatott kukoricával kedveskednek.

Az ácsi búcsút sem most, hanem a jövő hét szombaton és vasárnap rendezik meg.

A térségből sokan érdeklődtek az észak-komáromi Borkorzó iránt is, amely szintén elmarad, az Apostol koncerttel együtt. Az eseményt október 3-5. között rendezik meg.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában