Beruházás

3 órája

Bevásárlóközpont épülhet

Az önkormányzati képviselő-testület egyhangú döntéssel érvényesnek, eredményesnek minősítette egy úgynevezett kivett beépítetlen ingatlan értékesítésére kiírt pályázatát.

A nyergesújfalu  tulajdonában lévő területet egy fővárosi székhelyű zrt. nyerte el. Vevője, 229 millió forintért, egy, a zrt.-vel azonos székhelyű kft. lesz. A 8361 négyzetméteres placc a Bajót irányába kivezető közút közvetlen szomszédságában, annak jobb oldalán van. A pályázatra egyetlen ajánlat érkezett, licittárgyalásra nem volt szükség. Az ajánlott összeg 400 ezer forinttal több volt, mint a jelzett kikiáltási ár minimuma.

A pályázó dokumentumai szerint a területre tervezett beruházás eredményeként, sok helyi és környékbeli reményeként, létrejön egy 3000–3500 négyzetméteres bevásárló-központ. A létesítmény keretein belül elkészülhet egy legalább ezer négyzetméter eladóterű élelmiszer kiskereskedelmi üzlet, illetve három-öt olyan 300–500 négyzetméteres egység, amely a tervek szerint nem napi fogyasztási cikkeket forgalmaz majd. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában