Munkaterv

2 órája

Az új szakkörök vezetői vizsgáztak

A nyergesújfalui önkormányzati képviselő-testület tagjai ülésükön hat igen és egy nem szavazattal elfogadták az Ady Endre Művelődési Központ és Könyvtár idei év végéig szóló munkatervét.

 

Az elképzelések megvalósításához 18 millió forintot kap pluszként az intézmény. A döntés előzményeihez tartozik, hogy a művelődési központ augusztusig szóló munkatervét január utolsó napjaiban fogadták el a képviselők. Azon a testületi ülésükön, amelyen újra pályázatot írtak ki az igazgatói helyre. A befutó Tóth Ágnes nagy lendülettel kezdte el a munkáját. Sikerült a fiatalok érdeklődését is felkelteni, bővült a kínálatok sora, sok olyan kis költségvetésű programot is szerveztek, amelyek nem szerepeltek az eredeti munkatervben. Az intézmény változatlanul résztvevője lesz az ingyenes színházi előadásokat kínáló Déryné-programnak, bekapcsolódtak az előadásokat, kiállításokat rendező Petőfi Kulturális Programba. Szeretnének három-négy újabb szakkört elindítani, a megfelelő vezetőket már sikerült megtalálni, levizsgáztak. F. K.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában