Adománygyűjtés

3 órája

Állatvédők gyűjtenek adományt: az 1 százalékot még ki kell egészíteniük

Oroszlányi és tatabányai állatvédelmi szervezetek kezdtek adománygyűjtésbe. Az állatvédők köszönettel fogadnak minden adományt – tápot, konzervet, tisztítószert és pénzt is.

Baranyai Mihály

A „Ments Meg!” Oroszlányi Állatvédő Egyesület és a tatabányai Tappancs Állatotthon Alapítvány és Őrszolgálat adománygyűjtést szervez, amit a napokban az állatbarát oroszlányi a Hamvas Béla Gimnáziumban kezdett meg. Főként száraz tápot és konzervet gyűjtenek, de örülnek a tisztító- és fertőtlenítőszereknek, valamint alomnak is. Pénzadománnyal is lehet támogatni őket. A „Ments meg!” elsősorban macskákkal, a Tappancs pedig kutyákkal foglalkozik. Mondjuk az állatvédők által közölt fontos részleteket.

Az oroszlányi "Ments meg!" állatvédői főként macskák mentésével és ivartalanításával foglalkoznak
Az oroszlányi "Ments meg!" állatvédői főként macskák mentésével és ivartalanításával foglalkoznak
Forrás: „Ments Meg!” Oroszlányi Állatvédő Egyesület / Facebook

A "Ments meg!" állatvédői elsősorban macskák mentésével és ivartalanításával foglalkoznak

Az oroszlányi „Ments meg!” azt kéri, hogy aki adományozni szeretne, az facebook- illetve messenger-üzenetben vegye fel velük a kapcsolatot, de ne kommentben. Hálásan köszönnek minden adományt. Nekik nincs főállású alkalmazottjuk. Mindannyian a megélhetést jelentő munkájuk mellett végezik az önkéntes tevékenységüket. A számlaszámuk: 63300123-11062811-00000000.

A Tappancs állatvédői elsősorban kutyákkal foglalkoznak
A Tappancs állatvédői elsősorban kutyákkal foglalkoznak
Forrás: Tappancs Állatotthon Alapítvány és Őrszolgálat /Facebook

A Tappancs állatvédői főként kutyák mentésével foglalkoznak

A Tatabányán működő Tappancs képviseletében Zsigáné Marosi Éva elmondta, hogy nagy köszönettel fogadják a felajánlásokat a 30/494-7353-as telefonszámon vagy a [email protected] e-mailcímen. A Síkvölgyön bérelt telephelyükön összetett állatvédelmi tevékenységet végeznek, és állatmenhelyt is üzemeltetnek, amelyhez már főállású munkatársakat is foglalkoztatniuk kell. Magasak a működési költségeik, de a kis pénzadományok is sokat jelentenek. Számlaszámuk: 11600006-00000000-66471343. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában