Ne maradj le!

2024.08.27. 19:00

Szellemvárosban jártunk, iskolai agresszióról meséltünk

Ma is összefoglaltuk nektek a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Gyorsan reagált a Hunyadi-iskola: nincs kütyü

A nevelési-oktatási intézmények felkészülnek a tanévkezdéstől életbe lépő kormányrendelet végrehajtására. Ennek értelmében az iskola kötelessége, hogy előírt módon korlátozza digitális médiaeszköz, például a mobiltelefon használatát.

Mi lesz veled szákszendi szellemváros?

A rendszerváltással összefüggő demilitarizáció folytán országszerte sok-sok magyar és szovjet laktanya üresedett meg. Ezek jelentős része, mint például a Szákszendhez tartozó szovjet laktanya, és a területén található számos épület azóta is enyészik.

Napi 60 milliós biznisz: milliárdokat lopnak el a bankszámlákról

Minden egyes nap 60 millió forintot, egy-egy áldozatra vetítve átlagosan 1,2 millió forintot lopnak el a csalók bankszámláinkról. Vannak azonban már kedvező jelek, számos intézkedés is segíti az embereket, de attól senki nem fog tudni megvédeni minket, ha mi magunk segítjük a csalókat bankkártya-adataink kiadásával, pénzünk hozzájuk utalásával.

hírlevél
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Iskolai agresszió: másik helyre kellett menni a happy end-hez Bencének

Minden szülőt megvisel, ha a gyermekét bántalmazzák az iskolában. Hogy védheti meg a szülő a gyermekét, és mit tehet az iskola az agresszorral szemben? Mi sem tudjuk az univerzális választ. Egy családnak azonban szerencséje volt.

Magyar Péter kórházlátogatásaival feledtetné kínos nyári bulizásait

Hazugságspirálba került, majd lebukott a Tisza Párt elnöke.

El kell halasztani az első magánutasoknak szervezett űrsétát

Ma lett volna az első privát űrséta.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában