Nyergesújfalu

2024.08.11. 17:17

Minimum 4,7 millióért vihető a különleges önkormányzati autó

A nyergesújfalui önkormányzati képviselő-testület tagjai legutóbbi ülésükön egyhangú szavazással, úgy döntöttek, hogy ismételten pályázatot írnak ki egy, a város tulajdonában lévő gépjármű értékesítésére.

Kemma.hu

A határozat előzményei között szerepel többek között, hogy a korábbi pályázati körben a megadott határidőig nem érkezett érvényes vételi árajánlat. A sószóróval és hótoló tartozékkal együtt elvihető autó jelzett vételi ára, áfa nélkül, legkevesebb ötmillió forint volt. A licittárgyalás tárgytalanná vált. Mint megtudtuk, határidőn túl egy vállalkozó ezer forint híján bruttó 4,7 millió forintos vételi árajánlatot tett. 

A napirendi pont előterjesztésében szerepelt az is, hogy a képviselő-testület 1 millió forintot meghaladó értékű ingóságot csak licittárgyalás útján értékesíthet. Ennek következtében a késve érkező vételi árajánlatot, az összegtől függetlenül, nem lehetett elfogadni. 

Következő fejezetként új pályázatot ír ki a város a jármű értékesítésére. A meghirdetett eladási minimálár bruttó 4,7 millió forint lesz. 
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában