Dobogós helyezés

2024.08.12. 18:23

Drónversenyen remekeltek a polgárőrök

Vármegyénk polgárőrei is megmérették magukat. Idén rendezték meg a Polgárőr Országos Drónos Találkozót és Versenyt.

Kemma.hu

A tatai és bakonyszombathelyi polgárőrség tagjaiból összeállt csapat képviselte vármegyénket a drón reptetési ügyességi versenyben.

A harmadik helyet sikerült bezsebelni a drón versenyen.
A harmadik helyet sikerült bezsebelni a drón versenyen
Forrás: Polgárőrség Tata/Facebook

Nehéz körülmények voltak

A húszból 16 vármegye csapata képviseltette magát a versenyen, melynek célja a drónok szakszerű használata a bűnmegelőzésben, a szakmai tapasztalatok egységesítése és tapasztalatcsere volt. A verseny helyszínén, sajnálatos módon hatalmas szél volt, így a 16 csapatból végül 4 vármegye vett részt a megmérettetésen, amely egy írásos tesztlapból és egy akadálypályából állt. A többi versenyfeladatot az időjárási körülmények miatt nem tudták megtartani.

Nincs megállás

Komárom-Esztergom Vármegye csapata Rezes Róbert vezetésével a 3. helyet tudta bezsebelni. Ennek köszönhetően a szeptemberben esedékes Országos Rendvédelmi Drón Versenyen az Országos Polgárőr Szövetség all star csapatában is helyet kaphatnak vármegyénk versenyzői. Az all star csapatot ugyanis a jelenlegi verseny dobogósaiból válogatják majd össze.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában