Tájékoztató

2024.07.14. 06:13

Reggeli útinform: ezt kell tudni, ha ma autóba ülsz

Ma is összefoglaltuk nektek, milyenek az útviszonyok, az időjárás, valamint a lezárt utak helyzete.

Kemma.hu

Az utinform.hu tájékoztatása szerint útépítés zajlik az M1-es autópályán,

- Lébény térségében. A Hegyeshalom felé vezető oldalon, a 132-es és 142-es kilométer között a külső és a leállósávot lezárták. A forgalmat sávelhúzással a belső és az ellenkező oldal belső sávjára terelik. Budapest irányába a külső és a leállósáv járható.

- Hegyeshalom közelében. A Budapest felé vezető oldalon, a 165-ös és 169-es kilométer között a külső és a leállósávot lezárták. A forgalmat ugyancsak sávelhúzással terelik a belső sávra és az ellenkező oldal belső sávjára. Hegyeshalom irányába a külső és a leállósáv járható.

Paratriatlon Világkupát és Triatlon Országos bajnokságot rendeznek a mai nap folyamán Komárom-Esztergom vármegyében. Emiatt a 8119-es jelű Velence-Csákvár-Tata összekötő utat az 57-es és 59-es kilométer között néhány órára lezárják. Ezen felül a 8136-os jelű út 1-es és 18-as kilométer közötti szakaszán rövid idejű forgalom megállításra is fel kell készülni!

Útépítés zajlik a 1-es főúton, Tatabányán. A 48-as kilométernél a fél útpályát lezárták.

A 81-es főúton, Kisbér átkelési szakaszán, a 48-as és 49-es kilométer között építési munka miatt van félpályás lezárás.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában