Nyertesek

2024.07.26. 19:54

Mozaikokat kerestek hűséges előfizetőink

A Mediaworks Hungary Zrt. érdekeltségébe tartozó tizenkilenc vármegyei lap előfizetői vehettek részt a június 24. és július 6. között rendezett, már hagyományosnak számító Mozaikkereső nyereményjátékon. A sorsolást Miskolcon tartottuk.

Kemma.hu

Hadanich Dalma előfizetőimarketing-menedzser a Mozaikkereső játék szelvényeivel

Forrás: MW

Hadanich Dalma előfizetői marketingmenedzser, a játék szervezője a Mediaworks Hungary Zrt. képviseletében köszöntötte a sorsoláson megjelenteket. Elmondta, hogy a Mozaikkereső a hűséges előfizetők nyereményjátéka. Ebben a játékban csak azok vehettek részt, akik a játék ideje alatt fizetett előfizetéssel rendelkeztek. Az előfizetői státuszt, ahogy a játékszabályzatban is le van írva, utólag fogjuk a terjesztési rendszerben ellenőrizni. Emellett feltételként azt is megszabtuk, hogy a játékosok a lapok hasábjain megjelent mozaikdarabokat hiánytalanul ragasszák fel a játékszelvényre, amit kitöltve küldjenek be a kiadó szelvényen megadott címére. 

A nyertesek:

Fődíjak: 1 000 000 forint értékű OTP Travel utazási utalványt nyert: Szűcs Antal Istvánné (Bükkszenterzsébet), Majoros Józsefné (Nyíregyháza), Horváth Róbert (Simaság). 

Vármegyénk nyertesei:

Nagy képernyős tévét nyert: Vasvári László (Gyermely). 
50 ezer forint értékű Spar-utalványt nyert: Novotni Ferencné (Neszmély), Horváth Sándorné (Tatabánya), Hegyháti Alajosné (Kömlőd). 
10 ezer forint értékű Spar-utalványt nyert: Rieth János (Tarján), Vári Sándorné (Dorog), Oszkó István (Tata), Nagy Attila (Tatabánya), Kiss Angelika (Komárom). 

Valamennyiüknek gratulálunk! 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában