Göröngyös

2024.07.25. 11:14

Láttál már hullámos záróvonalat? Tatabányán festették fel +fotók, videó

Csak úgy hullámzik az aszfalt Tatabánya egyik legrosszabb állapotban lévő, és egyébként igen forgalmas útján. A napokban új felfestést kapott a szakasz, ami csak még inkább kiemeli a problémákat.

Kemma.hu

Van egy út Tatabányán, ami Bánhida irányából, a Síkvölgyi temető mellett visz ki a városból Síkvölgy irányába. Az egyébként forgalmas úton az aszfalt hullámosra gyűrődött, dobálja a járműveket, míg az úttest két széle töredezett, helyenként hiányos. 

A napokban az útszakaszra felfestették a záró- és felezővonalat, táblát is helyeztek ki, amely az úthibákra figyelmezteti az autósokat. A frissen felfestett záróvonal hullámzik, és úgy osztja ketté a rossz állapotú úttestet, hogy a szélső úthibák és a középső felgyűrődések miatt szabályosan szinte használhatatlan az út ezen része.

Az út állapotával kapcsolatban megkerestük az ügyben illetékes tatabányai önkormányzatot, amint választ kapunk kérdéseinkre, beszámolunk róla, tervben van-e esetleg az út felújítása.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában