Kisállatoknak gyűjtenek

2024.07.14. 07:55

Jótékonysági autós találkozó lesz Kisbéren

Az Életet az állatoknak szervezet együtműködik a Skoda Klub Székesfehérvárral. Most vasárnapra jótékonysági autós találkozót szerveznek Kisbérre.

Kemma.hu

A Skoda Klub Székesfehérvár minden autókedvelőt szeretettel vár a jótékonysági autós találkozó keretében Kisbérre a tűzoltósággal szembeni füves térre délután három órától fél hétig.

SIP_4793
Mindenkit szeretettel várnak a jótékonysági autós találkozóra
Mindenkit szeretettel várnak a jótékonysági autós találkozóra
Fotó: Sipeki Péter / Forrás: Szon.hu

Az esemény célja, hogy Az Életet az állatoknak alapítvány működését megkönnyítsék. A találkozó teljes ideje alatt várják a különböző felajánlásokat. Akár száraz vagy konzerves eledellel, állatkiegészítőkkel támogathatják az ellátogatók az egyesületet. Ezen kívül becsületkasszán keresztül segíthetnek még a helyszínen az adakozni vágyók.

Az összejövetelre márkafüggetlenül bármilyen autóval lehet érkezni. A szervezők mindössze arra hívták fel a figyelmet, hogy a rendezvény ideje alatt is érvényesek a KRESZ szabályai, ezek betartására törekedjenek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában