Családi nap

2024.07.23. 17:36

Habparti a strandon: jól mulattak a gyerekek

Ismét megrendezte hagyományos családi napját a komáromi Vöröskereszt a Brigetio Gyógyfürdőben. A nap nagyszabású habpartival zárult, a gyerekek nagy örömére.

Kemma.hu

Ismét sokan vettek részt a családi napon, amelynek legnépszerűbb eleme mindig a habparti. Oláh Gábortól, a Vöröskereszt területi koordinátorától megtudtuk, a vármegyei népegészségügyi főosztály szakemberei és az önkénteseik is segítettek a nap lebonyolításában. A fürdő látogatói közül sokan érdeklődtek a dietetikai tanácsadás iránt, de volt lehetőség testzsír-, vércukor-és vérnyomásmérésre is. Mindezek mellett sokan érdeklődtek a kínai meridián diagnosztika iránt.

A habparti sikert aratott a gyerekek körében
A habparti sikert aratott a gyerekek körében
Fotó: Körtvélyfáy Dina / Forrás: 24 Óra

Az egészségügyi szűrővizsgálatokra a délutáni órákban érkeztek a legtöbben. Nem csupán a felnőtteket, a gyerekeket is sikerült megszólítani a programokkal. A kicsik színezhettek, csillámtetováltathattak, valamint várta őket a labirintus játszóház is. Nagy népszerűségnek örvendett a buborékfoci is, de sokan kipróbálták magukat a csocsóbajnokságon is. A legtöbben azonban a pingpongozást próbálták ki, a gyerekeket a egy ügyes nagypapa is tanítgatta.

Délután nem maradhatott el a megszokott habparti sem. A gyerekek és a felnőttek is izgatottan várták a komáromi önkéntes tűzoltókat, akik idén is gondoskodtak arról, hogy mindenki habos legyen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában