Kisbér-Hánta

2024.07.31. 17:02

Folytatódik az útfelújítás, ezúttal Hántán a sor

Császár és Csatka után most Hántán a sor. A Magyar Falu Program keretében folytatódik az útfelújítás.

Kemma.hu

Rapcsák György a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kisbéri mérnökségvezetője a csatkai bekötőút átadóján jelentette be a jó hírt, hogy a közeljövőben folytatódik az útfelújítás.

Rapcsák György a Maygar Közút Nonprofit Zrt. kisbéri mérnökvezetője bejelntette, hogy folytatódik az útfelújítás
Rapcsák György a Maygar Közút Nonprofit Zrt. kisbéri mérnökvezetője bejelntette, hogy folytatódik az útfelújítás
Fotó: Flajsz Peter

Folytatódik az útfelújítás

A Magyar közút Nonprofit Zrt. megkötötte a szerződést a Magyar állammal a hántai útszakasz felújítására. A csatkai úthoz hasonlóan a kivitelezést saját eszközparkjából és emberi erőforrásából valósítja meg a vállalat. Ez azt jelenti, hogy nem külsős, speciális szakosodott útépítő kivitelező céget kell megbízniuk a munkával, hanem saját kollégáik megtanulták a gépek kezelését és ők is fogják elvégezni a munkát. 

Hántán a sor

Rapcsák György elmondása szerint egy nagyjából 4 kilométeres szakaszt fognak felújítani. A munkálatokat idén ősszel elkezdik és ebben az évben a szakasz felét hozzávetőleg 2 kilométer fognak befejezni. A munkálatok második fele a következő év elejére csúszik majd.

Nem ez a vége

Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő hozzátette, hogy az útszakasz felújítása fontos, mivel céljuk, hogy minden olyan út biztonságos és könnyen járható legyen, ami a járási központtal köti össze Kisbér környező településeit.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában