Hatósági intézkedés

2024.07.04. 16:35

Ilyet is ritkán látni: félmeztelen nő miatt késtek a vonatok a győri vonalon +fotó

Egészen elképesztő ok miatt késtek a szerda reggeli csúcsban a vonatok a győri fővonalon. Egy félmeztelen nő sétálgatott a síneken.

Kemma.hu

Nem a legritkább esetek közé tartozik, ha manapság késnek a vonatok a győri fővonalon, azonban szerda reggel egészen szürreális oka volt ennek. Arról adott tájékoztatást utasközönségének a Mávinform, hogy hatósági intézkedés miatt 15-30 percet is késhetnek a szerelvények. Később kiderült, hogy a galibát egy félmeztelen nő okozta.

Zavart volt a félmeztelen nő

Szerda reggel még csak annyit lehetett tudni a késésekkel kapcsolatban, hogy hatósági intézkedésre van szükség, ezért Budapest-Kelenföld és Budaörs között csak lassabban közlekedhetnek a vonatok. A Magyar Nemzet számolt be a Röviden.hu nyomán arról, hogy az említett szakaszon egy zavart, félmeztelen nő sétálgatott. 

Ez a félmeztelen nő akadályozta a zavartalan vonatforgalmat
Ez a félmeztelen nő akadályozta a zavartalan vonatforgalmat
Forrás: Magyar Nemzet

A Mávinform bejegyzése alatt többen is értetlenkedtek az újabb késések okán. Azonban most nem meghibásodott szerelvény vagy kábelszakadás, esetleg biztosítóberendezés meghibásodása okozta a reggeli csúcsban a késéset, hanem a zavart hölgy, akihez a rendőröket hívtk ki.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában