Búcsú

2024.07.21. 10:01

Felfrissítette az eső a tardosi búcsút +fotók, videó

A hőség miatt több program is elmaradt az idei búcsún. Azonban a tardosi mulatságra igy is sokan kilátogattak.

Goletz-DeáK Viktória

idén sem maradhatott el a tardosi búcsú. Bár a nagy melegre való tekintettel idén a főzőverseny és a délelőtti focimeccsek elmaradtak. 

A hőség miatt több program is elmaradt az idei búcsún. Azonban a tardosi mulatságra igy is sokan kilátogattak.
A tardosi fiatalokat a szemerkélő eső sem riaszthatta el. Felültek mindenre a búcsúban
Fotó: Zetovics Márió / Forrás: 24 Óra

Július 20-án, szombaton 9 órakor kezdődött a közösségi házban a búcsú jógával. Sajnos a délelőttre tervezett főzőverseny, az erős ember próba és a kispályás labdarúgó torna a hetek óta tartó kánikula miatt idén elmaradtak. A szervezők azt ígérik, hogy a „Búcsú Kupa” versenyeit egy későbbi időpontban fogják megtartani. 

Hétfőig tart a buli Tardoson

Azonban a délutáni programok kárpótolták a tardosiakat. Bár a régóta várt, szemerkélő eső többeket is otthon tartott, a Múzeum udvarán jó hangulatban telt a délután. Kirakodó vásár és kézműves foglalkozások és egy igazi tardosi ínyencség, a loksa várta a családokat. Este Kertész Ricsi legújabb kalandjait hallgathatta meg a közönség Stand Up Comedy műsorában, majd retró buli emelte tovább a hangulatot. 

Hétfő estig a múzeumban megtekinthetők a hímző és papírfonó szakkörösök gyönyörű alkotásai. Vasárnap és hétfőn pedig búcsúi forgatag várja az érdeklődőket a faluközpontban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában