Hangolódás

2024.07.21. 15:21

Családi napra készül Ácsteszér: idén sem marad el a buli

Ácsteszér község idén is nagy szeretettel várja a kikapcsolódni vágyókat. Idéb agusztus elején lesz a családi nap.

Kemma.hu

Az Ácsteszérért Alapítvány és Ácsteszér Község Önkormányzata szervezte családi nap 10:00-kor kezdődik egy főzőversennyel, amelyet ultiverseny és a barátságos futballmérkőzések váltanak.

Ácsteszér családi nap 2023
Az ácsteszéri családi nap főzőversenyén minden évben szeretettel vesznek részt a község lakói.
Forrás: Czunyiné dr. Bertalan Judit /Facebook

A családi nap részletei

14:00 órakor faluebéd következik, 15:30-tól pedig a Gerecsei Szurkolók az Állatokért Egyesület tartja állatbemutatóját. 16:00-kor lovas bemutató várja az érdeklődőket Bende Kingával. A hivatalos megnyitó 16:30-kor kezdődik, Simon M. Veronika festményének átadásával. A programban ezután a zenés és táncos előadások következnek: 17:00-tól a Vadrózsa Citerazenekar indítja a sort, 17:30-kor Rostás Szabika lép fel, őt pedig az Amaryllis Mazsorett Csoport követi 18:30-kor. Az esti programok 19 órakor folytatódnak Emilio fellépésével, amely után tombolasorsolásra kerül sor. Az estét az Ácsteszéri Énekkar előadása zárja 20:30-kor.

A nap csúcspontja a 21 órakor kezdődő szuperbuli DJ Bólival, amely garantáltan fergeteges hangulatot ígér. A helyszínen ugrálóvár, körhinta, csillámtetoválás, arcfestés, kézműves sátor, valamint büfé is várja a látogatókat. Az Ácsteszéri Családi Nap tökéletes alkalom arra, hogy a helyiek és a környező települések lakói egyaránt egy kellemes napot töltsenek együtt, gazdag programkínálat mellett. A szervezők mindenkit szeretettel várnak egy vidám, szórakoztató és közösségépítő napra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában