Oklevél

2024.06.20. 11:29

Rajzpályázatot hirdettek az ácsi gyerekeknek

Rajpályázatot hirdetett az ácsi önkormányzat. A versenyzőket nemrégiben díjazták is.

Kemma.hu

Az önkormányzat az óvodás és iskolás korosztály számára hirdette meg a rajzpályázatot. Az alkotások szabadon választott technikával készülhettek. A gyerekeknek a képeken az édesanyjuk, nagymamájuk iránti érzéseiket, szeretetüket fejezték ki.

A rajzpályázatot egy kis ünnepséggel zárták.
A rajzpályázatot egy kis ünnepséggel zárták.
Fotó: Nyeki Janos / Forrás: Facebook

A versenyen minden korosztály képviseltette magát az aprócska óvodástól a végzős iskolásig, beleértve a művészeti iskola diákjait is. Az értékelés korcsoportok szerint történt: az alsó tagozatban külön az első és második, a harmadik és a negyedik, felsősöknél az ötödik és a hatodik, továbbá a hetedik és a nyolcadik osztályban hirdettek eredményeket. Külön jutalmazták a művészeti iskolásokat is.

Minden korcsoport első három díjazottja az oklevél mellé ajándékot kapott, és minden résztvevő emléklappal és csokoládéval távozott a kis ünnepségről.

Szentirmai István polgármester a Facebook oldalán arról is írt, az önkormányzat köszönetét fejezi ki a felkészítésben és zsűrizésben részt vevő pedagógusoknak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában