Komárom-Esztergom vármegye

2024.06.04. 19:00

Programajánló szerdára

Kedden is sok programot tartanak vármegyeszerte, illetve Észak-Komáromban. Ezek közül ajánlunk néhányat olvasóink figyelmébe.

Kocs

Darányiné Csonka Valéria tart beszámolót Japánban tapasztalt élményeiről a faluházban. A program szerdán 17 órakor kezdődik.

Komárom

– Kertbarátok köre alakul a komáromi Jókai Mór Városi Könyvtárban. Ennek keretében szerdán 17 órától A biokertészkedés jelene és jövője címmel tart előadást Herold Ferenc kertészmérnök az érdeklődőknek a könyvtár udvarán.

– Június 5-től 20-ig a komáromi Jókai Mór Városi Könyvtár folyóirat-olvasójában Práczky István grafikus alkotásai lesznek láthatók. A kiállított rajzok a Lisztománia sorozat részei, melyeket Liszt Ferenc zeneszerző, zongoraművész és karmester ihletett. A kiállítás zárásának napján, június 20-án, csütörtökön, 17 órától Práczky István bemutatja kiállított alkotásait.

– A híd, ami összeköt címmel nyitnak fotókiállítást szerdán 17 órakor a Generációk Házában. A tárlat a Molaj Fotóstúdió és a Helios Fotoklub közös kiállítása, Észak- és Dél-Komárom összetartozásának jelképeként. Közreműködnek: Gál László versmondó és Janovszki Csenge népdalénekes.

Tarján

Pokorny Lia zenés és beszélgetős estjére várják az érdeklődőket a közösségi házba. Zongorán közreműködik Grósz Zsuzsanna. A program szerdán 18 órakor kezdődik.

Észak-Komárom

Hogyan értsünk szót a gyerekeinkkel? címmel Bojti Andrea klinikai gyermek és serdülő szakpszichológus tart előadást szerdán az észak-komáromi Szinnyei József Könyvtárban. A rendezvény 18 órakor kezdődik. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában