Komárom-Esztergom vármegye

2024.06.05. 19:00

Programajánló csütörtökre

Csütörtökön is sok programot tartanak vármegyeszerte. Ezek közül ajánlunk néhányat olvasóink figyelmébe

Esztergom

Kiállítás nyílik Raáb Zoltán fotóiból a Féja Géza Közösségi Házban csütörtökön 17 órakor. A kiállítást megnyitja Tóth Tamás Béla, a Tűzkerék XT tagja. Vendég: Gusztafik Tibor, a Volt egyszer egy lemezlovas könyv szerzője. A tárlat június 28-ig látható.

Komárom

– Új kiállítás nyílik a Brigetio Öröksége Látogatóközpontban. A Duna Tengerhajózás 90 éves történetét bemutató tárlat csütörtökön 17 órakor nyitja meg kapuit. A kiállítást Rácz Zoltán, a Magyar Tengerészek Egyesülete elnöke ajánlja az érdeklődők figyelmébe.

– Csütörtökön 17 órától Fister Mária Magdolna lesz a komáromi Jókai Mór Városi Könyvtár vendége. A programon bemutatja Titkok ösvényén című sorozatának második kötetét, melynek címe: Jóslat a kápolna falán.

Oroszlány

Nyárköszöntő táncgálát szerveznek a művelődési központ színháztermében. Fellép a Győri Tánc és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakgimnázium és Kollégium. A program csütörtökön 17 órakor kezdődik.

Sárisáp

Legendás magyar dalok címmel szerveznek programot a Bányász Közösségi Térben. A program csütörtökön 18 órakor kezdődik.

Tata

Közösségünk kincsei címmel nyílik kiállítás a Kuny Domokos Múzeum gyűjteményéből a Tatai Rendházban. A program csütörtökön 15 órakor kezdődik. A tárlatot Stegmayer Máté, a Kuny Domokos Múzeum történésze nyitja meg. A kiállítást június 20-ig lehet megtekinteni hétköznapokon 8 és 16 óra között.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában