Elismerés

2024.06.09. 07:35

Újabb sikert értek el A Dal tatai felfedezettjei

Újabb tatai könnyűzenei siker született. A Dal 2024 felfedezettjeként az Arcidra zsebelt be egy rangos hazai elismerést.

Goletz-DeáK Viktória

Június 8-án már nyolcadik alkalommal adták át a Petőfi Zenei Díjakat Budapesten. A Dalból jól ismert tatai zenekar, az Arcidra is elismeréstben részesült.

Újabb tatai könnyűzenei siker született. „A Dal 2024” felfedezettjeként az Arcidra zsebelt be egy rangos hazai elismerést. t
A Dal 2024 felfedezettjeként az Arcidra zsebelt be egy rangos hazai elismerést
Fotó: Viszló Balázs / Forrás: 24 Óra

A Dal után 

Tata Város közösségi oldalán osztották meg a jó hírt az újabb tatai könnyűzenei sikerről. Mint írták, a közmédia évről évre elismeri a műfaj meghatározó szereplőit és feltörekő, új tehetségeit. Az idén 9 kategóriában adtak át díjakat, és a díjazottak között ott van a tatai zenekar. Az Arcidra az év felfedezettje kategóriában lett Petőfi Zenei Díjas.

Az Arcidrának tavasszal szurkolhattunk a Duna Televízió élő showjában, amelyben a Peron Music Könnyűzenei Tehetséggondozó és Képző Központ fiatal növendékei egészen a döntőig meneteltek.

Elképesztő az az út, amit megtettetek! Legyetek büszkék magatokra! Mi azok vagyunk!

– olvasható a Peron Tehetségközpont közösségi oldalán. A könnyűzenei sikerhez Tata Városa is szívből gratulált az Arcidrának, a mentoraiknak, a tanáraiknak, a segítőiknek is, akik támogatták a fiatalokat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában