Kiállítás

2024.05.19. 10:21

Gyönyörű fotókon a hajnali Fényes Tanösvény

Gyönyörű képekből nyílt kiállítás Tatán. Az elmúlt években a Fényes Tanösvényen készült fotókat csodálhatja meg a közönség.

Goletz-DeáK Viktória

Különleges kiállítás nyílt az Új Kajakház Ökoturisztikai Központban, ahol a Tatai Fényes Tanösvény elevenedik meg a látogatók előtt Solymos Ákos és Jakabházy Miklós fényképein keresztül. Tata közösségi oldalán számoltak be arról, hogy több mint egy éve indult útjára a tanösvény tematikus programja, a Napfelkelte Fotótúra-sorozat. 

Gyönyörű képekből nyílt kiállítás Tatán. Az elmúlt években a Fényes Tanösvényen készült fotókat csodálhatja meg a közönség.
Solymos Ákos fotóművész egyik kedvenc helyszíne a Fényes Tanösvény, ahol gyönyörű fotókat készített
Fotó: Facebook/Tata Város

A Tatai Városkapu Közhasznú Zrt. 2023 márciusának második felében kezdte meg a vezetett hajnali fotótúráit a pallósétányon. 

Fotós túrák a Fényesen

Az azóta eltelt idő alatt kétszáznál is több lelkes fotós és természetbarát vett részt a programokon az ország különböző tájairól érkezve, minden évszakban. Számtalan fénykép készült a helyszínen, melyek a közösségi média oldalain bejárták a világot, volt köztük díjnyertes alkotás is. A fotótúra szakvezetőinek, Jakabházy Miklós természetfotósnak és Solymos Ákos fotóművésznek a képeiből rendezett kiállítás októberig látható az Új Kajakház Ökoturisztikai Központban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában