Tájékoztató

2024.04.06. 06:22

Reggeli útinform: ezt kell tudni, ha ma autóba ülsz

Ma is összefoglaltuk nektek, milyenek az útviszonyok, az időjárás, valamint a lezárt utak helyzete.

Kemma.hu

Az utinform.hu tájékoztatása szerint az M1-es autópályán,
- új forgalomterelést építettek ki a Komáromi csomópont és a győri szakasz között. A 92-es és a 99-es kilométer között a Hegyeshalom felé vezető oldalon lezárták a külső és a leálló sávot. A forgalom a belső sávon és az ellenkező oldal belső sávján halad. A Budapest felé haladókat a külső és a leálló sávra irányították. 
- a Hegyeshalom előtti szakaszon is felújítják az útburkolatot. Az M15-ös csomópont közelében a 165-ös és a 171-es kilométer között forgalomterelésben kell autózni. Hegyeshalom felé vezető oldalon lezárták a külső és a leálló sávot. A forgalom a belső sávon és az ellenkező oldal belső sávján halad. A Budapest felé haladókat a külső és a leálló sávra irányították. 

Az 1-es főúton,
- a bicskei körforgalom mellett, a 31-es kilométernél egy kanyarodó sávot építenek, ezért hétköznapokon félpályás lezárásra és jelzőőrös irányításra kell számítani. 
- Szár és Tatabánya között közműépítési munkákat végeznek. A 42-es és az 54-es kilométer között dolgoznak úgy, hogy az adott munkaterületnél csak egy sáv járható és jelzőőrök irányítják a forgalmat. 

A 11-es főúton, Esztergom belterületén, karbantartási munkát végeznek. A 66-os kilométernél a félútpályát lezárták. 

A 132-es főúton, Komárom közelében, az 1-es kilométernél csatornáznak, félpályás lezárásra számítsanak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában