Szakmai nap

2024.04.24. 19:45

Hasznos, gazdag programokat és motivációs előadásokat ígért az Árpád +fotók

Hogy miben különbözik az X és az alfa generáció egymástól, az Árpád Gimnáziumban tartott szakmai fórumon kiderült. A rendezvényt a Komárom-Esztergom Vármegyei Pedagógiai Szakszolgálat szervezte.

Kemma.hu

Szakmai előadásokkal motiválták a Komárom-Esztergom Vármegyei Pedagógiai Szakszolgálat rendezvényén megjelenteket. A Dallam AMI növendékeinek produkciója nyitotta a rendezvényt, amelyen dr. Madariné Molnár Tünde főigazgató mondott elsőként köszöntőt. Szerinte a szakmai nap témája a motiváció, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy folyamatosan a legmagasabb szinten tudjanak „játszani” a rendezvény résztvevői.

Vármegyei pedagógus szakszolgálati hét megnyitója az Árpádban
A pedagógia rejtelmeiről tartottak fórumot
Fotó: Flajsz Péter / Forrás:  24 Óra

Vereckei Judit, a Tatabánya Tankerületi Központ igazgatója az idén is nagy örömmel érkezett a fórumnak otthont adó Árpád Gimnáziumba. Megnyitója után szakmai előadások következtek. Steigerwald Krisztián generációkutató beszélt a jövőről, valamint dr. Mohai Katalin a kertterápiáról, belső énünk ápolásáról és az online diagnosztikus tesztrendszerről. Rumi Edina az Autisták Országos Szövetségének szolgáltatásairól tartott előadást, de ERASMUS beszámolót is hallhattak a jelenlévők a konferencia zárásaként. Délután szekcióülések kezdődtek, egyebek mellett gyászterápiáról, afáziáról és önismerettel kapcsolatban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában