Koncertek

2024.04.28. 15:34

Komáromi Napok: a Margaret Island és a Republic pörgette fel a hangulatot

Szombaton hatalmas bulik várták a komáromiakat a Jókai ligetben. Az este két nagy fellépője a Margaret Island és a Republic volt a Komáromi Napokon.

Körtvélyfáy Dina

Délután a nagyszínpadon a Stoned-Rolling Stones tribute zenekkarral lehetett hangolni az estére, majd a kis sátorban Kiss László bűvész mutatja be trükkjeit. Később az Abba Sisters érkezett a Komáromi Napok nagyszínpadára.

A Komáromi Napokon a Republic is fellépett
A Komáromi Napokon a Republic is fellépett
Fotó: Körtvélyfáy Dina / Forrás: 24 Óra

A Margaret Island koncertjére már szinte teljesen megtelt a tér. A formáció legnagyobb slágereit (Nem voltál jó, Eső, Hóvirág) is elhozta Komáromba, de a rajongók új albumuk dalainak is ugyanúgy örültek.

Lábas Vikiék koncertje alatt pedig már a Republic rajongók is elkezdtek gyülekezni, akadt, aki már a Margaret Island koncertje alatt az első sorban várta a 20 órakor kezdődő koncertet. Többen bevásároltak Republic pólókból és ajándéktárgyakból is.

A Republic rajongótáborban minden korosztály képviseltette magát és együtt énekelték a zenekarral a népszerű slágereket. Akárcsak a Republic tavalyi koncertjén, a látványelemekből sem volt hiány, nem hiányoztak a lángcsóvák és a konfettiágyú sem. A buli később RicoxMiss Mood és Django live Dj Set-el folytatódott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában