Megmérettetés

2023.12.19. 15:30

Hat fa várja még ma a szavazatokat Oroszlány első karácsonyfa-díszítő versenyén

Még lehet szavazni Oroszlány első karácsonyfa-díszítő versenyének jelöltjeire, személyesen a Szent Borbála téren és online. Van köztük cég által díszített fa, de iskolás kezeknek köszönhetően is karácsonyfává nemesült egy darab.

Wágner Zsanett

Ma még lehet voksolni a jelölt darabokra és Dr. Deés Szilvia, a szervező Oroszlány Barátainak Köre elnöke elmondta lapunknak, hogyan lehetséges mindez. Az eredeti terv szerint a múlt hétvégén, december 16-án szombaton lett volna a díjátadóm de a mai napig gyűjtik a szavazatokat a város főterén kihelyezett díszített ablaknál. Tehát, egy héttel később lesz eredményhirdetés, azaz most szombaton, december 23-án szervezik meg a Kölcseyben a programot.

– Az ónos eső és a nagy havazás miatt nem indultak el időben a fenyők Zalából és nem volt mit díszíteni – mondta el az elnök a késedelem okát. Hozzátette, összesen hat fenyőre lehet voksolni. Köztük van a Veolia cég Cseppecske névre hallgató csapata, de a szociális szolgálat is nevezett a versenyre, AdvenTeam néven. Van fenyője a Kölcseynek, a Hunyadi-iskolának, a TSZC Eötvös Loránd Szakképzőnek, valamint a Víztorony rádió munkatársai is feldíszítettek egy fenyőt.

Dr. Deés Szilvia hozzátette, az online szavazatok körülbelül 800-nál járnak, úgyhogy a rendezvény beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Zárszóként a jégpályáról elmondta, bár az anyagi forrás megvolt hozzá, későn jelezték szándékukat a telepítő cég felé. Legközelebb korábban, jövő tavasszal jeleznek majd és jövő karácsonyra biztosan korcsolyázhatnak kicsik és nagyok a pályán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában