Felhívás

2023.11.22. 21:00

Az ünnepre hangolódnak Keréktelekin – várják az ablakdíszítők jelentkezését

Az adventi időszak a karácsonyi készülődés egy legcsodálatosabb része.

Kemma.hu

Kerékteleki község hivatalos közösségi oldalán szólította meg a helyi lakosokat és intézményeket, hogy készüljenek közösen az ünnepekre.

Adventi ablakdíszítésre várják azok jelentkezését, akik legalább egy utcára néző ablakukat ünnepi dekorálással készítenék el, hogy minél meghittebben teljen a következő időszak. 

Mint írják, a díszítő vállalja, hogy az általa kiválasztott számot felteszi az ablakára, amelyet az ízlése szerint dekorál, majd lefotózza, és Pál-Tóth Sarolta könyvtáros részére elküldi a képet, aki a közösségi oldalon megosztja.

Vállalja, hogy az ablakot arra az egy napra délután öt és este nyolc óra között kivilágítja. Hozzáteszik, aki szeretné és anyagilag megteheti, természetesen minden nap kivilágíthatja. Ám ezt a díszítést december 31-ig nem veszi le ablakából.

Aki díszít, az általa kiválasztott számot biztosítják számára, amelyet a könyvtárban lehet átvenni, de külön kérésére máshol is átvehető.

Amennyiben ablakdíszítőnek jelentkezik valaki, addig tud, amíg el nem fogynak a számok.

Jelentkezni a +3670/944 55 84-es telefonszámon, személyesen vagy Sarolta számára küldött üzenet formájában tudnak.

Ha nem tudják lefotózni és átküldeni, azt is jelezzék a szervező számára.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában