Forgalomváltozás

2023.10.25. 16:00

Megtudtuk, miért kezdték a vártnál később a Kocsi út felújítását Tatán

Csak az Almási utca felújítása után, a tervezetthez képest egy héttel később kezdtek el dolgozni a munkagépek.

Kemma.hu

Bő egy hét késéssel kezdtek el dolgozni a munkagépek a Táncsics Mihály út és a Kocsi út kereszteződésénél. Mint arról korábban beszámoltunk, a tervek szerint október 16 és 20 között részleges korlátozás mellett a meglévő aszfalt marását, majd az aszfaltozási munkákat végezték volna el a Kocsi út 300 méteres szakaszán, azonban végül csak október 24-én kezdték el a felújítást. Kérdésünkre a Magyar Közút Nonprofit Zrt. elmondta, hogy az Almási utcai felújítás után volt lehetőségük elkezdeni a munkát.

– Partnereink a szükséges gépi erőforrásokat az Almási út javítását követően tegnap tudták biztosítani, így a marás a tegnapi napon lezajlott, a maró levonult. Kollégáink elvégezték a mai aszfaltozás megkezdéséhez szükséges kézi burkolatbontásokat illetve burkolattisztítást, az aszfaltozás időjárás függvényében 1-2 napot vesz igénybe. A burkolati jelek felfestése ezt követően, a külső festő partner munkarendjébe illeszkedően valósulhat majd meg – árulta el Pécsi Norbert Sándor, a cég Kommunikációs osztály vezetője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában