Pályázati kiírás

2023.10.04. 13:54

Esztergom méltó módon ismeri el a jó tanulókat, jó sportolókat

Esztergom önkormányzatának Köznevelési, Ifjúsági és Sport Bizottsága pályázatot írt ki „Esztergom Megyei Jogú Város jó tanulója-jó sportolója 2023” cím elnyerésére. A pályázatra minden olyan Esztergomban tanuló és Esztergomban sportoló általános- vagy középiskolás diák jelentkezhet, aki a városban bejegyzett és működő sportegyesület tagja és aki kimagasló tanulmányi-, sportteljesítményt ért el.

Kemma.hu

A 2022-es Jó tanuló, jó sportoló esztergomi díjátadó ünnepség egy pillanata

Forrás: 24 Óra

Fotó: Pöltl Zoltán

Az „Esztergom Megyei Jogú Város jó tanulója-jó sportolója 2023” című pályázat céljaként a tanulóifjúság ösztönzését, a szellemi és fizikai képességek fejlesztését, az eredményes tanulásra és magasabb szintű sportolásra való ösztönzését, továbbá a fair play szellemének ápolását, az utánpótlás nevelés célkitűzéseinek segítését és nem utolsó sorban a legkiválóbbak méltó elismerésben részesítését jelölték meg – olvasható esztergom.hu hivatalos honlapján.

A városi honlapon október 4-én kitett tájékoztatóból az is kiderül, hogy a jó sportoló pályázaton való indulás feltétele, hogy azon a bejegyzett sportszervezetben sportoló fiatalokat lehet felterjeszteni, illetve a pályázatokat nemenként külön, két korosztályban (általános iskolás korosztály: I., II., III., IV. korcsoportban és középiskolai korosztály: V., VI. korcsoportban) értékelik a tanulmányi eredmény és az egyesületi vagy diákolimpiai sporteredmények figyelembevételével. A november 6-ai határidőig beadható pályázatokat az iskola és a sportszervezet közösen kitöltött és hitelesen dokumentált, az esztergom.hu oldalon idézett hírénél letölthető adatlapon lehet beküldeni, a sportoló 2022/2023-as tanév tanulmányi eredménye és a 2023-as sporteredményei alapján.

Plusz adalék, hogy a nemzetközi versenyeken elért eredmények külön elismerésben részesülnek. A tájékoztató azzal zárul, hogy „a pályázatokat zárt borítékban a Városháza Iktatójába kell eljuttatni személyesen, vagy postai úton a következő címre: Esztergomi Közös Önkormányzati Hivatal, 2500 Esztergom, Széchenyi tér 1. A borítékon kérjük feltüntetni: „Esztergom Megyei Jogú Város jó tanulója-jó sportolója 2023. PÁLYÁZAT".

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában