Munka

2023.06.23. 15:00

Agostyánban is felújítják a csapadékvíz-elvezetőt

A Petőfi utca és a Jókai sor, valamint a Béke és Szabadság utcák csapadékvíz elvezető rendszere is megújulhat a TOP pályázatának köszönhetően.

Kemma.hu

Tata Város Önkormányzata sikeresen pályázott az „Élhető Települések” pályázati felhívásra. Eennek nyomán a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) Plusz forrásból a közelmúltban közel 1,4 milliárd forint támogatást nyert el. A pályázati forrásnak köszönhetően a közeljövőben Tata számos pontján megújul a csapadékvíz elvezetés rendszere. A jóhírről a város közösségi oldalán számolta be. 
Az egyes beruházási pontok helyszínein ebben az időszakban egyeztetést, terepszemlét tartanak a szakemberek és az önkormányzat munkatársai. Június 13-án Agostyánban szerveztek bejárást, melyen részt vett Michl József polgármester, Purgel Zoltán alpolgármester, dr. Varga András, a körzet önkormányzati képviselője, Gombás Zoltán, a HYDROPROFIL Vízgazdálkodási, Környezetvédelmi és Építőipari KFT. vezetője, valamint a Tatai Közös Önkormányzati Hivatal munkatársai. 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában