Rangsor

2023.05.06. 09:24

Tatai és esztergomi gimik az ország legjobbjai között, egy tatabányai viszont kiesett

Két gimnáziumunk került be az ország száz legjobbja közé 2023-ban. Tavaly még három középiskola büszkélkedhetett ezzel az eredménnyel.

Kemma.hu

Megjelent a középiskolák 2023-as százas rangsora. Eszerint az ország 57. legjobbja az Esztergomi Dobó Katalin, míg a 76. a tatai Eötvös József Gimnázium. Sajnos a tatabányai Árpád kicsúszott most a TOP 100-ból, a másik két intézmény azonban javított tavalyi helyezésén. Akkor a Dobó 60., az Eötvös pedig 82. volt a HVG rangsorában. Szintén tavaly, szintén ez a két suli az ország legjobb, kéttannyelvű gimik százas listájára.

Az idén először egyébként hazánk száz legjobb technikumának rangsorát is összeállította az Innovatív Képzéstámogató Központ a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal közhiteles adatai alapján. Azon a listán a Tatabányai SZC Bánki Donát-Péch Antal Technikumot az 57., míg a Tatabányai SZC Kossuth Lajos Gazdasági és Humán Technikumot pedig a 62. helyre rangsorolták.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában