elismerés

2020.07.27. 14:00

Négy évtizedes hűségéért egymillió forinttal jutalmazta dolgozóját az ácsi cég

A Hartmann Hungary Kft. hosszú évek óta megbecsüli dolgozóit. A lojalitási rendszer egy új elemét vezették be szerdán, amikor kitüntető figyelemben részesítették a negyvenéves munkaviszonnyal rendelkező Cseke Ferencet.

W. Zs.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

Ünnepség keretében Vincze Attila ügyvezető igazgató átnyújtotta számára a nettó egymillió forintról szóló csekktáblát. Cseke Ferenc előtt sikerült titokban tartani a rendezvény előkészületeit és a jutalmazást is, így valóban meglepetést szereztek kollégái és főnökei, akik azt mondták neki: fontos megbeszélésen kell részt vennie az adott napon.

– Hajszálpontosan negyven évvel ezelőtt léptem át a Hartmann Kft. jogelődje, a Bábolnai Mezőgazdasági Kombinát kapuját. A tojástálcaüzem volt az első és minden bizonnyal ez lesz az utolsó munkahelyem is – árulta el Cseke Ferenc, akinek még hat év munkaviszony szükséges a nyugdíjazásig. Arról is beszámolt, jó érzés, hogy mindvégig azt érezte, megbecsülik a munkáját és ez nagyban hozzájárult ahhoz, hogy őszintén szereti, amit csinál.

– Ha újrakezdhetném, semmit sem csinálnék másként – vallja Ferenc, akit laboros minőségellenőrből kineveztek az évek alatt anyagelőkészítés-vezetővé. A jutalmat minden bizonnyal lakásfelújításra költi.

Szilvási Ramóna HR-menedzser elmondta, Cseke Ferenc a gyártásban, technológiában lerakta már keze nyomát, ezért úgy döntöttek, létrehoznak egy büszkeségfalat, és stílusosan papírmaséba megörökítik a jubiláló keze nyomát, amit bekeretezve helyeznek el a bejárat mellett helyet kapó büszkeségfalon. A vezetőség, valamint a kollégák gratulációit követően pezsgős koccintással zárult a kerthelyiségben megtartott összejövetel, majd felszelték az ünnepi tortát.

Cégtörténet

A dán tulajdonú Hartmann cégcsoport több mint százéves múltra tekint vissza. Mind közül legnagyobb a magyar vállalat, ami Ácson negyven éve üzemel, és több mint 500 dolgozót foglalkoztat. Száz százalékban hulladékból gyártják papírrostalapú termékeiket. Legfőbb termékük a tojásdoboz, tojástálca, de emellett az évek során sok csomagolóanyagot gyártottak a Philips, a Nokia és a Mondelez számára is. Tavalyi árbevételük meghaladta a 17 milliárd forintot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában