Helyszíni fotók

2 órája

Helyszíni fotókon a brutálisan összetört autó - a sofőr nem használt biztonsági övet

Súlyos baleset történt október 20-án Mocsa és Naszály között a 8141. számú úton. A helyszíni fotókon jól látszik, hogy a baleset következtében az autó szinte a felismerhetetlenségig összetört.

Kemma.hu

Olvasóink megkeresésére kaptuk a hírt, miszerint súlyos baleset történt Mocsa és Naszály között a 8141. számú úton. Mocsa irányából, az úttest bal oldalán egy autóroncs még jelenleg is ott vesztegel, fejtetőre borulva.

A baleset következtében az autó szinte a felismerhetetlenségig összetört
A baleset következtében az autó szinte a felismerhetetlenségig összetört 
Forrás: Beküldött

A helyszíni fotókon jól látszik, hogy a baleset következtében az autó szinte a felismerhetetlenségig összetört

Megkeresésünkre a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatta a Kemma.hu-t, hogy október 20-án, azaz vasárnap 9 óra körül egy 21 éves férfi közlekedett egy Peugeot 307 típusú autóval a 8141. számú úton Mocsa felől Naszály felé. Haladása során az autó sebességét nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg, amelynek következtében a kocsi felett elvesztette az uralmát.

A helyszíni fotókon jól látszik, mekkora pusztítást végzett az autó, amikor elhagyta az úttestet
A helyszíni fotókon jól látszik, mekkora pusztítást végzett az autó, amikor elhagyta az úttestet 
Forrás: Beküldött

A pályatestet a menetirány szerinti bal oldali útpadkán elhagyta, az azzal párhuzamosan kiépített kerítésnek ütközött, azt átszakította, majd fának ütközött.

A balesetet okozó az elsődleges információk szerint súlyos sérülést szenvedett és a biztonsági övet sem használta. Kecskés Lilla, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezője továbbá elmondta, hogy a helyszínről egy 20 év körüli férfit súlyos sérülésekkel szállítottak bajtársaik kórházba.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában