Újabb vereség

2 órája

A KFC Komárom sorozatban negyedszer is kikapott

Az elmúlt hétvégén a tizenegyedik fordulójához érkezett a szlovák labdarúgó Niké Liga. A KFC Komárom vasárnap hazai pályán 2-1-es vereséget szenvedett a Zólyombrézó ellen.

Kemma.hu

Egyre nagyobb bajba sodorja saját magát az észak-komáromi labdarúgócsapat. A KFC Komárom sokáig hátrányban játszott, majd a 79. percben egyenlített, végül azonban 2-1-re kikapott a FK Železiarne (Zólyombrézó) együttesétől, így tovább folytatódik az Aranyosmaróton játszó "hazaiak" rossz szériája a szlovák élvonalban.

A KFC Komárom a legutóbbi két meccsét elveszítette hazai pályán
A KFC Komárom a legutóbbi két meccsét elveszítette "hazai pályán"
Fotó: Karol Scholtz

A KFC Komárom a sereghajtó

A KFC Komárom csapata sorozatban a negyedik vereségét szenvedte el és a tizenkét csapatot felvonultató pontvadászat utolsó, 12. pozíciójából várja a folytatást. De semmi nincs veszve, hiszen csupán három pontra van a tabellán a hatodik helyre fellépő legyőzőjétől.

A mérkőzésen több kétes bírói ítélet is született.

Vincze István „Pilu” sportigazgató csapata október 30-án, szerdán este 6 órakor a negyedik Trencin (Trencsén) otthonában javíthat.

Labdarúgás, Niké Liga (szlovák bajnokság), 11. forduló:

KFC Komárom–FK Železiarne (Zólyombrézó) 1–2 (0–1)

Aranyosmarót, ViOn Aréna, 420 néző, vezette: Glova (Poláček, Bednár)

Komárom: Trefil – Šmehyl, Špiriak, Diviš, Pillár, Ožvolda (Tóth 86.), Sliacky (Ganbold 46.), Žák, Špyrka (Németh 46.), Tamás (Špalek 72.), Voleský (Sylvestr 58.)

Zólyombrézó: Danko – Koštrna, Oravec, Markovic, Ridwan, Š. Faško (Štefánik 55.), Paraj, Ďatko (Chyla 74.), Galčík (Deml 90.), Smékal, Yirajang (Juritka 90.)

Gólszerzők: Žák (79.), illetve Yirajang (27.), Galčík (85.)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!