Életmentés

2024.07.20. 09:36

Újra kellett éleszteni egy vásárlót az ismert áruházlánc egyik boltjában

Egy idős férfi lett rosszul a kasszánál. A tatabányai boltban küzdöttek az életéért.

Kemma.hu

Forrás: Országos Mentőszolgálat/Facebook

Rosszul lett egy idős férfi a Szent Borbála úti Lidl-ben Tatabányán július 18-án 7 óra körül. Újra kellett éleszteni. A szemtanúk elmondása szerint a bácsi a pénztárnál lett rosszul, és a boltból ki is küldték a vásárlókat. Mint azt az Országos Mentőszolgálattól megtudtuk, a mentők a helyszínről sikeres újraélesztést követően szállították kórházba az idős férfit.

Sajnos a napokban egy másik rosszullét nem végződött ilyen szerencsésen. Mint arról korábban a Kemma.hu is beszámolt, nem tudták megmenteni az életét annak a postásnak, aki a napokban hőgutát kapott a Bács-Kiskun vármegyei Kelebián. A férfit életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel szállították kórházba, ám a baon.hu információi szerint az intenzív osztályon kapott szakszerű orvosi kezelés ellenére sem tudták megmenteni az életét. A férfi rosszul lett és összeesett az utcán a nagy hőségben, és már hosszú ideje feküdt eszméletlenül a tűző napon, mire rátaláltak, A teste addigra teljesen átforrósodott, és az eszméletét is elvesztette.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában