Tragédia

2024.07.17. 11:27

Kiderült, kinek a holttestét találták meg Komáromban

Két héten belül két holttestre bukkantak Komáromban. Az egyiket már sikerült azonosítaniuk a rendőröknek.

Kemma.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, június 27-én és július 13-án is holttestet találtak Komáromban. A rendőrség tájékoztatása szerint az előbbi egy ismeretlen férfi holtteste, akiről annyit lehet tudni, hogy 171-175 centiméter magas, kerekded fejformájú és a megtalálásakor fekete cipő, fekete zokni, szétfoszlott, fekete nadrág, valamint kék, galléros póló, fekete, kötött pulóver, fekete, polár, cipzáros pulóver, fekete, bőr hatású kabát és szürke, kötött sapka volt rajta.

Újabb holttest Komáromban

Két héttel később egy női testre bukkantak, az azonosításban a rendőrök a lakosság segítségét kérték. Mint írták, az ismeretlen nő vékony testalkatú, rövid és ősz hajú, megtalálásakor világos blúzt és sapkát viselt. A holttestet a rendőrség azonosította, kiderült, hogy egy korábban eltűnt, 83 éves néni az áldozat.

Páhokiné Ugrancsik Mária július 7-én, vasárnap tűnt el az otthonából, Komáromból. Eltűnése után az asszony nem adott életjelet magáról.

Páhokiné Ugrancsik Mária
Páhokiné Ugrancsik Mária 83 éves volt
Forrás: police.hu

Mint arról az eltűnésekor beszámoltunk, a Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület is eredménytelenül kereste őt.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában