Ittas vezetés

2024.07.23. 11:47

Fotókon a 4 méter mély árokba kormányzott autó - részegen vezette a nő

Az ittas járművezetés vétsége miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a nővel szemben, aki részegen az árokba hajtott autójával.

Kemma.hu

A nő március 15-én 19 óra 40 perc körül Nyergesújfalu lakott területén a Kossuth Lajos utcában Lábatlan felől Tát irányába hajtott, amikor jobb oldalon letért az útról. Részegen vezette az autóját, amelyben két utast szállított.

Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a nővel szemben, aki ittasan vezetett gépkocsival árokba hajtott
A nő a négy méter mély árokba kormányozta a kocsit
Forrás:  Magyarország Ügyészsége

A vádirat szerint nő a személyképkocsival az ittassága miatt jobbra letért az úttestről, majd az útpadkának ütközve ezt észlelte, és úgy korrigált, hogy a jármű elejét hirtelen balra rántva a főutat keresztezve a járművel az úttest bal oldalán kiépített 4 méter mély árokba hajtott.

A jármű vezetésekor a nő közepes fokban volt ittas állapotban. Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a nővel szemben pénzbüntetést és járművezetéstől eltiltást szabjon ki.

Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a nővel szemben, aki ittasan vezetett gépkocsival árokba hajtott
Részegen vezette az autót
Forrás:  Magyarország Ügyészsége

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában